Introductietraining

Pre-leescurriculum Alfa-bedding, de andere leesstart

online – drie dagdelen (data op aanvraag)


Starten met het eindresultaat voor ogen


Leren lezen is voor ieder kind belangrijk! En de voorbereiding op leren lezen start spelenderwijs al in groep 1 en groep 2.
Maar wat als bestaande (op fonologie gebaseerde) aanpak niet of onvoldoende aansluit bij het jonge kind. Wat als klanken niet gehoord worden? Welke stappen kun je dan zetten om kinderen te helpen enthousiast te worden en te blijven voor de geschreven taal?

  • Zit je af en toe met je handen in het haar?
  • Zie je al vroeg signalen van risico op lees- en spellingproblemen en frustreert het dat je geen alternatief hebt om deze kinderen te helpen?
  • Ben je geïnteresseerd in een methodiek die onderbelichte aspecten van vlot leren lezen concreet handen en voeten geeft: het visuele aspect, ondersteund door het tactiele?
  • Ben je op zoek naar een methodiek die aansluit bij de ontwikkelingsfases van het jonge kind?

Dan is onze training iets voor jou.

Door te weten wat je nog meer kunt doen, kun je stappen zetten om kinderen te helpen met het eindresultaat voor ogen: een goede lezer worden.

Download meer informatie over de introductietraining alfa-bedding.

Wanneer:
De volgende introductietraining start binnenkort en bestaat uit drie dagdelen.
Voor de data kun je contact opnemen met Hildegonde Mostert.

Waar:
Online: om zo veel mogelijk mensen de gelegenheid te geven om de training bij te wonen zonder veel reistijd te verliezen organiseren we de kennismakingstrainingen online.

Share this Page